Miért van az, hogy a Kenda belső gumi szart sem ér?
Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy egy hónapos a gumi, és 2-4 naponta kilyukad, de olyan lyukak vannak rajt, mintha a gumi anyagából szemcsék válnának ki. A külső gumi hibátlan, semmi tüske, semmi nincs benne. Álló helyzetben ereszt le általában.2012. szept. 9. 20:39
11/13 A kérdező kommentje:
Egy bicikli boltban elmondtam a véleményem a gumiról, és azt a választ kaptam, hogy ne "ne hidd, hogy rossz a kenda", NO COMMENT!
2012. okt. 11. 17:49
12/13 anonim válasza:
Kendát használok amióta kerékpározom nekem nem kell jobb gumi mert eddig hibát nem találtam nála. /dh/
13/13 anonim válasza:
Kenda külsőket használok 5-6 éve ... Lassan kopik, jól tapad.
Az ilyen ész nélküli fikázókat sosem értettem. Volt egy hibás termékük és az alapján lehúzzák az egész márkát, de a reklámdumát a többiről gond nélkül szopják be. :D Tipikus idióta fogyasztók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!