Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire számít nehéznek egy...

Brain Storming kérdése:

Mennyire számít nehéznek egy 14.7 kg-os MTB?

Figyelt kérdés
Plusz dologként csak kormányszarv és váltóvédő meg klipsz van rajta.

#kerékpározás #MTB #kerékpár_verseny
2012. szept. 6. 10:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Plusz info a kérdezőről: 174cm és 80 kg vagyok, elsősorban országútizom, az egyéni egyórás országúti legjobb tiszta teljesítményem 37.6 km; az említett súlyú MTB-vel országúton kb 32 km/h-t tudok tartani tartósan, sík terepen (pl. földút) 30 km/h körülit.
2012. szept. 6. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Én most vásároltam magamnak új bicajt, 2012 modellt, azoknál a merev vázasok mind ilyen 11-12 kiló között mozogtak. Az össztelós modellek voltak 13-14 kiló között. Úgyhogy szerintem egy merev vázas MTB-nek ez sok, de ha nem vagy versenyző, ahol minden század másodperc számít, nem probléma. Főleg ha van kellő erőnléted mellette. Meredek, technikás terepen felfelé biztos észrevehető.
2012. szept. 6. 12:57
 3/4 Krisz85 ***** válasza:
Eléh nehéznek, versenyszinten Titanicnak is hívhatnád, viszont aki nem versenyez annak tökmindegy, de tényleg. Egy normális versenygép 10kg körül van de inkább alatta, nyertek már vesenyt 10,6 kg os géppel is, sőt 13 kg ossal is, a léyneg h a saját testsúlyod legyen minél kevesebb!
2012. szept. 6. 13:01
 4/4 -Fremen- ***** válasza:

Amennyire nem bírod tekerni. Ha nem versenyre használod, akkor belefér.

Ha edzeni akarsz vele, szerintem kifejezetten jó, ha nehéz és nagy a tapadása, sőt, ajánlom, hogy táskában vigyél súlyt magaddal, esetleg hegyre fel is tekerj sokat (persze ha versenyen pl a 9-11 kilós országútid használod).

Ajánlom, hogy az eredményeket jegyezd, hogy lásd a fejlődést +fehérjedúsan táplálkozz.

2012. szept. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!