A német nyelv nehéznek számít?
Figyelt kérdés
Megvan az alapfokom belőle, ha 10. osztályban szakköri szinten járok hetente 1-szer és utána 11.-től szeretnék járni különtanárhoz hetente 2-szer 45 percre 12.-ig, akkor milyen szintre juthatok el? Alapfokig jól ment.2011. júl. 31. 23:05
1/3 anonim válasza:
Egyre könnyebb, ahogy haladsz vele.
2/3 anonim válasza:
Hát körülbelül 10-20dkg egy német nyelv az attól függ ...
3/3 anonim válasza:
Aki a német nyelv alapjait jól megtanulja, utána bármilyen nyelvet könnyebben elsajátít. Én pl. 5 évig voltam németes, középsuliban viszont angolul kezdtem el, és a kezdő csoportba jelentkeztem, de 2 hónap múlva áttettek a haladóba. Azért elég rossz volt látni, hogy én 2 hónap alatt többet tudok angolul, mint mások akár 10 év után... :/
Amiket te írtál, csak számok. A minőség a fontos (ahogy tanítják neked) illetve hogy van-e benned kellő kitartás és szorgalom. Tehát simán letehetsz belőle középfokút is akár hónapok alatt, ha megfelelően készülsz rá, de talán csak évek múlva jutsz el addig, az is meglehet. Csak tőled függ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!