Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Guns 'N Roses-tól...

Gitárosok! Guns 'N Roses-tól a November Rain című szám outro-ja nehéznek számít?

Figyelt kérdés
Másfél éve gitározok, de nekem egyenlőre lehetetlennek tűnik.
2011. jún. 7. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
öm...hát nem a legegyszerűbb...mondjuk így...de játszható... ja és...egyelőre.
2011. jún. 7. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Emlekszem en is ezt mondtam egy eve. Nyugi menni fog!!!!

Am szerintem hangold le a gitarod, mint Slash jobban fog szolni, es konnyebb is lesz.

2011. jún. 7. 21:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Le van hangolva már egy éve lassan, azóta próbálom megtanulni. Mikor meghallottam, beleszerettem ebbe a számba és kb akkortájt a bandába is :D
2011. jún. 7. 21:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Állandóan cover-eket nézek hogy kell fogni de nekem sose sikerül :)
2011. jún. 7. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
én egy éve gitározok, de szerintem nem különösebben nehéz a hangok lefogása/egymásutánisága. az, hogy slashesen szóljon, az nem olyan egyszerű.
2011. jún. 8. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Minek emelted ki?

Megkaptad a valaszt:NEM!

2011. jún. 14. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:

A kedves kérdező valószínűleg kíváncsi volt, hogy még milyen további válaszokat fog kapni, muszáj mindíg beszólogatni neki? Ha téged zavar, akkor ne írj ide, utálom az ilyen helyzeteket!

Nem olyan rég óta gityózom, GNR az egyik kedvenc bandám, hogy megmondjam én láttam nehezebbet is, persze ez nem jelenti azt, hogy meg is tudom csinálni! :D

Am., hogy tisztábban lássak, mit értesz az outro alatt?

2011. jún. 14. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:
gondolom az utolsó kb 2 perc.
2011. jún. 15. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Ááá, az a bejátszás ott tényleg nehéz! Igy már értem! :)

Gyakorold nagyon sokat, először tanuld meg lassan, utána meg lassan gyorsulj befele!

Ha másfél éve gitározol biztos tanultál skálákat, ha azokat kiválóan megtudod oldani szép gyors sebességgel, akkor az is fog menni, de először lassan kezdd!

2011. jún. 20. 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Minden csak akarat kérdése. Bármit meg tudok tanulni gitáron, a kérdés csak az, hogy mennyi idő alatt :)
2012. febr. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!