Gépészmérnöki képzés mennyire számít nehéznek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 15:00
3/13 anonim válasza:
Eléggé az, de emberfüggő. Attól függ, mire vagy fogékony.
4/13 anonim válasza:
Az egyik legnehezebb képzés. Régen is az volt, de még ma is. Bár iskolák között van különbség - MME vs BME. De ha egy kicsit is érzel magadban affinitást, vágjál bele.
5/13 anonim válasza:
Pontosan azért nehéz, amiért minden mérnöki jellegű képzés: fontos és nagy részét teszi ki a matematika és fizika. Ez általában az emberek többségénél válóok, ha ez megy, akkor nyilván nem vészes.
6/13 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Csak kinéztél magadnak valamit amiről fogalmad sincs? Hogy mennyire nehéz ezt más nem fogja neked megmondani. Nézz után hogy miket kell ott tanulnod aztán döntsd el magad.
7/13 anonim válasza:
Nem írtad meg az IQ-d = akkor majd megírom.
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel mindenki beírhatna mindent a googleba és akkor nem is lenne gyakorikérdések.hu
2011. aug. 21. 09:12
9/13 anonim válasza:
Ne vedd a lelkedre, de sajnos millió egy tényezőtől függ a nehézsége. Alapvetően emberfüggő. Meg ugye mi az hogy nehéz? Ismertem olyan orvost, aki szerint a SOTE egy vicc. Javaslom informálódj olyanoktól (én agrármérnök vagyok) akik ilyen szakon végeztek.
10/13 A kérdező kommentje:
Háát pontosan azért írtam ki a kérdést mert reméltem ,h. egy gépészmérnök fog majd nekem erre választ adni.. és nem ilyen hülyeségeket irogat,.h mennyi az IQ..
2011. aug. 22. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!