Mi a jobb? A kerékpározás vagy a futás?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 19:00
1/8 anonim válasza:
Ki mit szerte,speciel nálam a biciklizés.Egyébként azt mondják, hogy sík úton ha 10-15 km/h-val tekersz ,akkor az megfelel egy kocogásnak.Nem tudom mennyi a valóságtartalma de a biciklizés az nagyon jó az tuti.
2/8 anonim válasza:
Én biciklizni jobban szeretek. Egyébként bizonyos szempontokból az egyik, más szempontokból a másik jobb.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi : ). nos, én is kerékpározásra szavaznék, csak lehet, hogy annak nincs meg az "haszna". Bár nem tudom. A futás nagyon megerőltető.
2012. aug. 30. 09:29
4/8 anonim válasza:
Persze a biciklizés a kényelmesebb , nem annyira megterhelő stb.. De ha fogyni akarsz akkor egyértelműen a futás a hatásosabb.
5/8 -Fremen- válasza:
Egészségügyileg a kerékpározás kevésbé megterhelő, viszont a futás nagyobb erőt igényel, jobb vele edzeni, kicsit más is, és több kalóriát éget (jobban fogyaszt).
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:). Igazából nem a fogyás a célom, hanem az alakomat szeretném megtartani...de egyre többet eszem és persze rendszertelenül...meg az édességek.. és ez van mikor meglátszik..de a fő célom az alakom megtartása!
2012. szept. 10. 19:59
7/8 -Fremen- válasza:
Ha nem vagy elhízott, a futás is jó, de én inkább a kerékpárt ajánlom, főleg ha van a környéken kerékpárút, és a környezet is jó (belvárosban nem egy álom). Például csinálhatsz olyat, hogy közeli városokat tűzöl ki célnak, és mindig egy kicsit messzebb merészkedsz. Ha nem érsz rá, elég csak hétvégente. De megfelelő még az aerobik is, ha nincs lehetőséged kimenni.
A táplálkozásod meg rendszeressé kell tenni, hogy ne tartalékoljon a szervezet, kicsit csökkenteni a bevitt szénhidrátot. De ha aktívan mozogsz eleget, akkor elvileg el kell tűnni a kisebb lerakódásoknak.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet!:)
2012. szept. 15. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!