Elképzelhető, hogy a biciklizéstől van a hasam alsó részén izomláz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 21:26
1/4 anonim válasza:
Hogyne. Bringázás közben egy csomó izmodat használod (ha nem tehénkedsz a kormányra) - így bőven belefér, ha edzetlen vagy, vagy ritkán mész tekerni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Inkább edzetlen vagyok.
Nem olyan rég kezdtem, 3 hete tekerni, de nem is sokat 12-15 km-t úgy, hogy a cél a bringa, egyébként meg a városban tekergek vele, igaz a környék csupa domb :)
2012. aug. 1. 22:25
3/4 anonim válasza:
Persze hogy lehet, nekem a nyakamba is volt egyszer
4/4 Linkoln válasza:
A nyakban persze hogy lehet, ha úgy tekersz mint egy outis versenyző akkor elég erőfeszítés az utat és nem a kereket nézni, hasban kevésbé elképzelhető, valószínűleg nem teljesen jó a hajtástechnikád, ott nem kéne annyira leterhelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!