Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Izmosodik a vádli a biciklizés...

Izmosodik a vádli a biciklizéstől, ha közepes tekerési nehézségre van állítva?

Figyelt kérdés
(Eléggé hajlamos vagyok az izmosodásra)
2012. jún. 8. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
hát a bicikli az inkább comb első része max spd -vel a hátsó is vádlira nem ad olyan sokat ha izmosodni szeretnél szerintem, bár nem vagyok izomszakértő...
2012. jún. 8. 22:18
 2/4 Linkoln ***** válasza:

Szia.

Húzd magasra az ülést.

Annyira magasra hogy a sarkad már ne érje el a pedált alsó állásban.

Ez hosszú távon (70-80kilóméter felett) nem a leghatákonyabb de addig szinte semmi teljesítménycsökkenést nem eredményez, sőőt kicsit talán jobb is (lásd az időfutam bruingásokat)

nah ebben a pózban a vádli eléggé meg van terhelve, tartsd feszesen.

2012. jún. 9. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:

valóban feszesen van ebben a pózban a vádli, de ettől csak szálkásodni fog... a kérdező viszont izmosodni szeretne ami nálam látható izomnövekedést jelent... erre való a konditerem és a vádligépek de semmiképpen sem a bicikli szerintem, ellenkező esetben már méteres átmérőjü vádlimnak kéne lennie, de most a kedvetekért keresek egy centit:P

tehát 85kg vagyok 190 magas, hetente 400at tekerek átlag jó magas üléssel és 30 cm a vádlim kerülete ami nem valami sok, viszont szálkás, tehát ha az izmosodáson szálkásodást értesz akkor bicózz ha izom növekedést akarsz akkor menj inkább konditerembe, meg fuss szerintem...

2012. jún. 9. 22:33
 4/4 Linkoln ***** válasza:

Jó az ha szálkás szívós és erős :D

A nagy vádli csak nagy teher, kerékpározáshoz nemszükséges.

Meg még a testépítőkön sem a vádlit nézik :D

Az érdekes, van hogy a kövér embernek vékony a vádlija míg a vékonynak meg nagydarab.

2012. jún. 10. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!