Mennyire lehet elöl egy sebességes MTB-t közepes (70-80km) túrákra használni?
Figyelt kérdés
Talán a kérdés megfogalmazása nem a legjobb de a lényeg az, hogy síkságon mennyire lehet hatékonyan túrákra menni olyan 30-tól 70km-ig túrákra menni? Nagyon gondolkodom már egyben, mert síkon szinte nem is használok mást a montimon, csak a legnagyobb lánctányért, így mivel összerakatni szeretnék nem vagyok benne biztos, hogy kell rá elölre a 3 sebesség. Hegyekbe nem járnék vele, max. hegyről lefelé jönnék vele. De nekünk 70kmes körben csak síkság van így nem tudom vegyek e rá elölre is váltót. A válaszokat előre is köszönöm!2011. okt. 22. 22:04
1/9 anonim válasza:
Kizárólag siksági aszfalton közlekedsz a montival? Mert az első siksági homokos dűlőúton már erősen vissza kell váltani :)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem csak aszfalton, hanem mezőgazdasági utakon, suteros utakon. Max. a hátsó váltót szoktam 1-el visszaváltani. Előre akkora lánctányért tennék, mint ami a montikon a legnagyobb...
2011. okt. 22. 23:21
3/9 anonim válasza:
Most mekkora a nagytányér? 48 vagy 42 fogas?
De talán neked egy versenyhajtómű kéne, ott 52-es a nagytányér, azt tiporhatod kedvedre :)
4/9 A kérdező kommentje:
Mekkora a tányér? :D Jó kérdés. Amúgy 42 fogasra gondoltam.
2011. okt. 23. 20:42
5/9 anonim válasza:
Akkor nem csoda, mikor 42 fogasom volt, sik aszfalton én is állandóan a néhány utolsót nyomtam.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted tegyek rá 48 fogast és úgy jobb lesz?
2011. okt. 23. 21:07
7/9 anonim válasza:
nem árt rá az első váltó mert a vantól nem kell félni de ha egyszer kéne és nincs akor szidod majd magad egyébként meg ahoz hogy le tudj jönni a hegyről előbb fel is kell oda menni
8/9 A kérdező kommentje:
Ismerős az a fogalom, hogy libegő, vagy sífelvonó? De igazad van, szóval szerintem teszek rá. :)
2011. nov. 2. 21:55
9/9 anonim válasza:
igen ismerős de azt nem biciklivel szokták használni bár én az alföld közepén lakok úgyhogy nem akarok okoskodni csak az lett volna a lényeg hogy a vantól nem kell félni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!