Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szoktatok zenét hallgatni...

Szoktatok zenét hallgatni kerékpározás ill. edzés közben?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen zenét ajánlanátok?
2012. júl. 31. 21:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy én terepen szokok 90%-ban tekerni.
2012. júl. 31. 21:30
 2/5 Alex Fly ***** válasza:

Általában igen. De főleg városban jól ismert úton vagy hosszabb, jellemzően lakott területen kívüli utakon.

Ismeretlen helyen nem igazán, ott nem árt jobban figyelni a hangokra is. Terepen meg nem, mivel szeretm a természet hangjait hallani...

2012. júl. 31. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én igen, bár nekem kb. mindegy, milyen zene, csak pörgős legyen. Deep Magic Dance mixeket szoktam hallgatni, meg bármi mást, amit szeretek.
2012. aug. 1. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Tekerni el se megyek zene nélkül. Nem tudom mit értesz edzés alatt, ha a kondit akkor ott nem, de futáshoz ugyanúgy elengedhetetlen. Elnyomja a lihegésem meg a cipő hangját, jobban lehet koncentrálni a levegővételre meg a többire.
2012. aug. 1. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mindig szoktam ha egyedül megyek. Városban szoktam tavasszal-nyáron-ősszel tekerni legtöbbször , azon belül is meg vannak a jól bevált szakaszaim , ezért mondhatni elég jól ismerem , amerre megyek , éppen ezért sokszor ha forgalmasabb szakaszhoz érek , gyakran kiveszem a fülemből , mert az első mégiscsak a biztonság , de alapvetően nem zavar és szeretem hallgatni. Általában ütemes elektronikus zenét szoktam hallgatni.
2012. szept. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!