Kogazo kérdése:
Ha megpörgetem a kereket mennyi az optimális idő, ameddig forogjon?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tárcsafékes biciklim van, amit kicsit macera állítgatni, de most elértem arra a szintre, hogy tökéletesen fog az első, hátsó. És mikor a felfordított biciklin, nem teljes erőből, de azért adok neki lendületet, mind a két kerék bő 1 percet forog. Mennyi lenne az optimális egy mountain bike-nál?2012. jún. 29. 11:24
2/2 anonim válasza:
Igazából mivel nem tudjuk milyen erővel pörgeted, ez nem sokat mond. De úgy általánnosságban én onnan szoktam megállapítani, hogy nem fogja-e a fék a kereket, hogy amikor a forgatás után a kerék megáll, akkor azt hirtelen teszi-e vagy szép lassan. Mert amikor már nagyon lassan forog, akkor a kis fékerő is megállítja és azt észre lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!