Kaphatok büntetést, ha nincs hátsó piros lámpám és hátsó prizmám?
Figyelt kérdés
Minden más van abiciklimen. Csoportosan megyünk, 14-15 évesek vagyunk és 3 felnőtt lesz velünk.
Esetleg megbüntethetnek? Mennyire?
Vagy egy 20 emeberes csoportot inkább meg se néznek?
Ja, és minden más kötelező felszerelésem megvan.
2012. jún. 25. 12:02
11/13 anonim válasza:
mindenképpen tegyél rá lámpát, ne azért mert kötelező, hanem mert az életed múlhat rajta... + ha kirándultok, és esetleg sötétben is tekertek, büntetés ide vagy oda én mindenképpen villogásra állítanám a lámpát, mert én fuvarozóként egy 7-8 óra vezetés után a folyamat világító biciklilámpákat simán benézem árokjelző táblának... biztos nem én vagyok az egyetlen ilyen autós...
12/13 anonim válasza:
11: Ez az a pont amikor a szűk látókörű törvényhozó meg az ésszerűség összevész. Egy kerékpárvillogót senki sem fog mkj-nak nézni. Más oka meg mi lehetne a tiltásának?
13/13 Alex Fly válasza:
Persze, hogy kaphatsz! Minek szórakozni: 400 Ft-értkapsz egy nyeregcsőre szerelhető pilácsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!