Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kaphatok büntetést, ha nincs...

Kaphatok büntetést, ha nincs hátsó piros lámpám és hátsó prizmám?

Figyelt kérdés

Minden más van abiciklimen. Csoportosan megyünk, 14-15 évesek vagyunk és 3 felnőtt lesz velünk.

Esetleg megbüntethetnek? Mennyire?

Vagy egy 20 emeberes csoportot inkább meg se néznek?

Ja, és minden más kötelező felszerelésem megvan.

2012. jún. 25. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mindenképpen tegyél rá lámpát, ne azért mert kötelező, hanem mert az életed múlhat rajta... + ha kirándultok, és esetleg sötétben is tekertek, büntetés ide vagy oda én mindenképpen villogásra állítanám a lámpát, mert én fuvarozóként egy 7-8 óra vezetés után a folyamat világító biciklilámpákat simán benézem árokjelző táblának... biztos nem én vagyok az egyetlen ilyen autós...
2012. jún. 25. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
11: Ez az a pont amikor a szűk látókörű törvényhozó meg az ésszerűség összevész. Egy kerékpárvillogót senki sem fog mkj-nak nézni. Más oka meg mi lehetne a tiltásának?
2012. jún. 25. 16:18
 13/13 Alex Fly ***** válasza:
Persze, hogy kaphatsz! Minek szórakozni: 400 Ft-értkapsz egy nyeregcsőre szerelhető pilácsot...
2012. jún. 26. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!