Szevasztok! Kaptam egy 100 ezer forintos büntetést! Piros lámpa, fellebezhetek?
Hát ha már fellebbezel, inkább arra tedd, hogy már nem tudtál volna biztonságosan megállni, ezért mentél át, tehát valójában a biztonságra törekedve, azaz így balesetet előztél meg :)
Persze ha nem volt mögötted senki, és bőven lett volna lehetőséged megállni, akkor ezt úgyis bukod...
Részletfizetést biztosan lehet kérni, kedvezményt szerintem már nem. A boltban sem adják olcsóbban a kiflit csak azért mert keveset keresel, de még a benzinkúton sem a benzint.
K'rva g'cik!Az ember csomószor átcsúszik a sárgán,akár a piroson,dee már én is ott tartok,hogy sárgára vált a lámpa és inkább satuzok,minthogy valami b'zi közterületes kamera felvegyen,csak nem egyszer fordult elő ,hogy majdnem belém csattantak hátulról.
Nagy g'cik,én maximum 40 ezer forintot adnék de még az is sok,persze aki BMW x6-ossal jár annak ki se küldik a csekket.Láttam egyszer egy tilosban parkoló társaságot,kb 3 luxusverdával és vagy 5 gagyibbal és azokat sorra lelakatolták a luxust meg nem.Ennyi ez a retkes ország,megyek is el 2 év múlva a f'szba ha leérettségiztem.
A barátnőm úgy is norvég
még jó hogy nem ütöttél el valakit
és még ilyennek adnak jogosítványt..
én még a jogsidat is elvettem volna kisapám !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!