Mitől lehet az, hogy a pedál agy lötyög és kihagy? A két pedált tartó, a vázban lévő agyra gondolok. Tudok valamit tenni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 00:14
1/3 A kérdező kommentje:
Hiába húzom az agyat tartó anyát és a menetet, mindig kilazul és újra lötyög.
2012. jún. 21. 00:14
2/3 anonim válasza:
Mindkét oldalon lötyög? Illetve jó lenne tudni milyen a bicikli, mert két dolog lehetséges ami hirtelen eszembe jut: az egyik, hogy a középrész tengelye kopott (ekkor a hajtókar vagy hajtókarok lötyöghetnek), vagy maga a középrész lazult ki, ha nem monoblokk rendszerű, akkor valamelyik oldalon ki tud lazulni az egyik csésze. Ezt otthon nemigen fogod tudni meghúzni, mert speciális szerszám kellhet hozzá. Szerintem ne foglalkozz vele, vidd el egy szervizbe és két perc alatt megoldják egy ezresért :)
3/3 A kérdező kommentje:
Ilyen mountain bikeról van szó, nem annyira régi, pár éves. Ahogy megpróbálom megmozgatni a hajtókarok középagyát, körbe-körbe tudom mozgatni, mintha a csapágyak (már ha vannak benne) mentén mozogna. Tehát egyik hajtókar sem lötyög, hanem középen az agy engedi egy idő után nekik. Most tegnap olyan keményen húztam meg a rögzítőjét, ami a hajtókar előtt van, hogy nem állt a pedál, miközben toltam, hanem forgott a lánccal együtt ... mintha örök hajtós lenne ...
2012. jún. 21. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!