Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Oszágúti spd pedálját nagyon...

Oszágúti spd pedálját nagyon nagy hülyeség mounainbikera rakni?

Figyelt kérdés
országútizom de lesz itthon egy feles monti és most szeretném veretni neki rendesen komolyabban, nem csak lötyögni analóg pedállal

2012. ápr. 9. 19:34
 1/5 anonim válasza:
ŐŐŐ... Miért lenne hülyeség?!?!? Sok ilyet látni!!!
2012. ápr. 9. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok ilyet látni, viszont az országúti SPD pedál nem szereti a sarat és a port. Ezért szokták inkább a MTB SPD-t Outira átrakni.
2012. ápr. 10. 09:45
 3/5 A kérdező kommentje:
értem. az országúti gépem nem annyira jó, kivéve a pedált szóval szeretnék vigyázni rá. lehet valahogyan tisztítani?
2012. ápr. 10. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, az attól függ. Ha csak a becsatoló részébe megy bele a sár, az nem gond, onnan simán ki lehet mosni, nem okoz benne maradandó károsodást. Ha viszont a pedálcsapágy se túl jól védett a por ellen, akkor abba is belemehet, és annak már tényleg árt. De ez utóbbit elég valószínűtlennek tartom.

Mondjuk én tavaly állandóan szerelgettem át az spd-s pedált a két biciklim között, idén viszont vettem egy újat, így már nem kell szerelnem. Szerintem megéri azt a néhány ezer Ft-ot.

2012. ápr. 11. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:
értem. csak az is baj hogy a cipő országúti ahhoz meg csak országúti pedál jó az meg nem bírja a sarat, de nem baj megoldom valahogy szeritme.
2012. ápr. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!