Mennyi idő múlva fogok hozzászokni, hogy kerékpárral járok dolgozni? Eléggé dimbes-dombos az út és 25 perc oda. Vissza is ennyi, de nehezebb, mert több az emelkedő. Tavaly is jártam kb.2,5 hónapot, de nem sikerült beleedződnöm rendesen.
Semmi baja a bicajnak, normálisan be van állítva minden.
Ha utálnék bicajozni, szerinted ráülnék? Igaz, hogy drága a bérlet, amit senki nem fizet nekem, de ha utálnék bicajozni, inkább megvenném...
Szoktál nyújtani? Én ezt a kettőt szoktam, tapasztalataim szerint csodákat tesz:
"Vádli
[...] Szintén jó megoldás, ha az út szélén a padkára állunk úgy, hogy fél talpunk legyen csak rajta, a sarkunk lógjon le. Engedjük le a jobb sarkat, amennyire csak tudjuk. Másik oldal is!
Combfeszítő izmok
A comb elülső részén elhelyezkedő izmok nyújtásához álljunk a bal lábra (meg lehet kapaszkodni), jobb lábat jobb kézzel megfogva húzzuk a fenekünk irányába. A két térd maradjon egymás mellett! Másik oldal is!"
Egyébként milyen típusú a biciklid? Ha valami vastag gumis, teleszpókos biciklid van, akkor nem csoda, hogy fárasztó hajtani.
Szerintem 1 hónap alatt hozzá kéne szoknod. Én télen kb 2-3 hónapot kihagytam nem bicajoztam egyáltalán + híztam vagy 10kg-t voltam vagy 120 kg.
Mikor kimentem bicajozni 1 órát nem bírtam letekerni meg kellet álni inni. Majd utána kb 2-3 bicajozás után ismét ment az 1 óra simán.
Szerintem ha időd engedi ne csak munkába járj bicajjal, hanem a hétköznapokban is bicajozz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!