Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik lenne a legideálisabb...

Melyik lenne a legideálisabb bmx erre a célra?

Figyelt kérdés
Szeretnék bmx-re beruházni, de nem trükközés szinten, csak tekergetni a betonrengetegben. 190 centi vagyok, és 98 kiló. Olyan bmx-et keresek, ami a súlyom alatt nem hajlik össze, de ugratgatni úgyse fogok vele, szóval ilyen tekerős szinten mit ajánlanátok? Ha használtat szeretnék venni, hol tehetem meg olcsón? A festést én intézném... Válaszotokat előre köszönöm!
2012. jún. 9. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

én egy pontosan ilyen csak citromsárga kontrás fémszörnyet nyúztam életem első 23 évében, az erkélyen tartottuk hóban esőben fagyban, water jumpoltam vele rengeteget talán sosem volt semmi baja defekten kívül... mai napig megvan csak most unokaöcsém nyúzza.

fiatal kamaszkoromban volt egy Haro -m is amivel streeteztem de belehalt sokkal kevesebbe mint amit ez kibírt... am ha semmire nem akarod használni akkor szerintem nyugodtan vaterázz. csak ha biciklit veszel én azt tanácsolom, hogy személyes átvételbe menj csak bele, hogy 1. kipróbálhasd, 2. lásd legalább az embert akitől veszed, hogy nincs e a homlokára írva, hogy: loptam ám!!!

2012. jún. 9. 21:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ. Igen ha barna a közelébe sem megyek, max megverni.
2012. jún. 9. 21:55
 3/3 anonim válasza:
2012. jún. 10. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!