Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Montira lehet feldobni láncfes...

Montira lehet feldobni láncfeszítőt? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés

Nem tudom, lehet hülye ötlet, de engem nagyon idegesít, amikor csapatom földúton, és lánc megy fel, le...Mindig olyan érzésem van, hogy megtöröm a drágámat :S

Utólag lehet felrakni láncfeszítőt? Vagy, hogyan oldható meg?

Amúgy egy 2011-es Kross Level A6D-ről szól a kérdés. :D

50kg/14/f

2012. jún. 3. 22:43
 1/4 A kérdező kommentje:

UI: Rendeltetés szerűen használom a biciklit, sima montizásra.

(Meg majd ha belejövök akkor XC-re is szeretném :D)

2012. jún. 3. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Nekem egy Genesis Slider 30-am van, és amikor csapatom a földúton meg murván, nekem is mindig össze vissza csapkod a lánc, kicsit le is verte a vaz aljáról a festéket. 18/F
2012. jún. 4. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem értek nagyon hozzá de annyit tudtok tenni hogy láncvillavédőt használtok és így megmarad a festék.

Esetleg lehet előre is rakni feszítőt és ez is egy megoldás vagy meg lehet nézni hogy az átdobón a rugó mennyire van meghúzva és ha ki van csavarva akkor becsavarod .

Vagy hátsó váltó csere : http://www.youtube.com/watch?v=NYKvCLC23ww

15/f

2012. jún. 6. 00:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazából nekem új a canyóm, szal cserélgetni nem akarok, és olyan védőm is van, tehát nem a festéket féltem.

Csak zavar, hogy amikor megyek olyan úton, zörög. Olyanra gondoltam, mint ami DH-soknak van, hogy ne rázkodjon:D

Persze lehet, hogy semmi bajt nincs ettől a biciklimnek, de azért....féltem a drágám :/

2012. jún. 6. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!