Hogyan tudnám feldobni az étkezésem? ötleteket szeretnék kérni! : )
kezdő testépítő vagyok, tudom mit lehet enni és mit nem. Tudnátok nekem mondani olyan ötleteket, amivel kicsit megspékelhetném a mindennapi étkezéseimet? husit komolyan mindig párolva eszitek, meg úgy mindent? soha egy kis ketchup vagy majonéz? egy kis fűszer? gyümölcs?
köszi
mark86
ha kezdő vagy akkor nyilván tömegelsz!
simán mehet light majonéz,ketchup,bármilyen fűszer,reszelt sajt én mindig rakok valami dzsuvát! sütöm a csirkémet kontakt grillban vagy sütőzacsiban! a rizshez rakok paradicsomot,almát vagy amit találok! nem kell spártaian felfogni,csak ne egyél sok szemetet! én heti 1-2 hamburgert vagy pizzát simán letolok vagy bolognait. ami eszembe jut! semmi bajod nem lesz!
mark86
sok sikert és egyél finomat!
ráérsz kínlódni később a diétádnál! :)
meg amugy is, nem hinném, hogy versenyre készülsz vagy valami, sovány vagy azt eszel amit akarsz, a megfelelő mennyiségü szénhidrát és fehérje legyen meg ennyi.
Ha majd zsírosodsz akkor alább veszel, de ha genetikailag sovány vagy ugyse fogsz. Nálam már megvannak azok a méretek amivel akár versenyezhetnék is, a karom is 5-tel kezdődik, mégsem vagyok ennyire berögződve, és eres is vagyok, pedig jókat eszem. Sztem az ilyen komoly étkezés úgy leterheli az agyat, hogy épp az izomnövekedés rovására fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!