Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek jó ötlet a dirt...

Szerintetek jó ötlet a dirt bike a helyzetemben?

Figyelt kérdés

eléggé nagy testsúlyú vagyok, de alapvetően nem az egész felesleg.

Arra gondolta megpróbálkodzom a Dirt bike al, hogy kicsit mást is csináljak mint elmegyek pár km re biciklivel és vissza.

Deszkázás nem jött be de a Dirt kifejezetten tetszik.

Ez is egy sport lenne kicsit segítve a súlycsökkenést.

Még gondoltam a BMX re de a Dirt nagyobb valószínűséggel bír ki.

2012. máj. 26. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Csupán a dirt-től nem fog a súlyod csökkenni.

Ezt viszont nem értem hogy: "Még gondoltam a BMX re de a Dirt nagyobb valószínűséggel bír ki."

Ez mit jelent?

Dirt az egy ága az extrém bicajozásnak, nem egy bicikli. A bmx-meg egy bicikli fajta.

Dirtözni tudsz bmx-el is és montival is.

2012. máj. 26. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Elnézést, kicsit félreérthetően írtam.

Gondoltam, hogy nem kifejejezetten dirt öt veszek hanem egy BMX et.Bár inkább a dirt.

Tudom, hogy a dirt egy bizonyos forma az extrém kerózáson belül.Fáradt voltam és ez elég volt, hogy értelmetlenül írjak.

2012. máj. 27. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát figyu, ha a fogyás a cél akkor nem a bicót ajánlom.

Viszont ha kedvtelésből is csinálnád, akkor amelyik jobban bejön neked, de mivelhogy azt írod hogy nagy testsúlyú vagy, ezért inkább valami dirt montit válassz, azok masszívabbak.

2012. máj. 27. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi én is dirt montira gondoltam, valami UMF re. Nem konkrétan a fogyás a cél, annak semmi értelme nem lenne, ha konkrétan ezért kezdenék neki, sok haverom van aki mindenféle formáját űzi a street dirt nek, ezért is szeretnék nagyjából neki kezdeni.De ha én mosta veszek egy kerót 100e felett és nem használom arra amire való, akkor kiment az ablakon fölösben 100e.
2012. máj. 28. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor ha tetszik akkor csináld. :) Az UMF-ek jók. Vagy a kona, bár az drága, de használtan ki lehet fogni jót. Bár nekem azzal az volt a bajom mindig hogy olyan nehezek a vázak, viszont van a Magellánnak a polar x váza, az brutál jó és nagyon könnyű, imádtam dirthöz amíg az volt. Sok sikert! :) ja és dirtnél mindig használj bukót! :)
2012. máj. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!