Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Jó ötlet lenne biciklivel...

Jó ötlet lenne biciklivel munkába menni?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam hogy nyáron biciklivel járnék munkába, mivel így kb. 15 perc lenne az út a munkahelyemig. Csak az a gond, hogy van egy elég nehéz emelkedő is útközben. Ebben az esetben jó ötlet lenne biciklivel munkába járni? Irodai munkát fogok végezni és nem szeretnék nagyon csapzott lenni.

Ti hogy oldjátok meg ezt a helyzetet? (Feltéve ha bringával jártok munkába)

2011. máj. 25. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem tudok biciklivel járni, de apukám úgy oldja meg, hogy rövidnadrágban megy, és benn felveszi az öltönyt. Azt haza sem hozza, mindig benn tartja. Ha nagyon leizzadna, egy kicsit meg is mosdik.

Egyébként ha nem nagyon hosszú az az emelkedő, akkor az is megoldás, hogy ott leszállsz és tolod, öt perc igazán nem oszt, nem szoroz.

2011. máj. 25. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy tipp: Emelkedőnél szállj le a bringáról és told fel.

Így elkerülöd, hogy 'csapzott' legyél.

Amúgy meg 40°C melegben is ugyan úgy izzadni fogsz minimálisan, vegyél fel ing alá egy atlétát, az felfogja valamennyire vagy vigyél magaddal/tarts az irodába minimum egy váltó inget vagy pólót :)

2011. máj. 25. 13:58
 3/7 tatabike ***** válasza:
Megfelelő kerékpáros öltözék sokat javít a helyzeten. A minőségi kerékpáros ruházat jól szellőzik, kivezeti az izzadtságot a ruhán kívülre, ami ott párolog el, és nem a bőrödön. Persze ez az opció csak akkor él, ha van lehetőséged átöltözni.
2011. máj. 25. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, arra én is gondoltam hogy feltolom majd a biciklit az emelkedőn.

Csak nő vagyok és nem tom hogy néznének a kollégák ha rögtön a mosdóban kezdenék minden nap hogy rendbe tegyem magam :D

2011. máj. 25. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is fel szoktam tolni. De nem csak az emelkedő miatt, hanem mert az pont egyirányú utca is. Nekem is kb 15-20 perc míg odaérek, nem több, mint busszal.

Egyébként volt nekem is egy kolléganőm, aki biciklivel járt. Ő teljes biciklis szerelésben tekert. A normál ruháit külön hozta magával. A munkahelyen volt zuhanyzó, így ott lezuhanyzott gyorsan és át is öltözött.

De bevallom én azt a zuhanyzót még életemben nem használtam, meg mások se nagyon. Zárva is tartották mindig, a kulcsot a takarítóktól kellett elkérni.

2011. máj. 25. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:

egy idő után hozzászoksz, hozzá erősödsz.. (ha feltekersz)

és az az emelkedő megse fog kottyani :D hidd el így van

én a Tatabányai turul hegyre szoktam bringával feljárni... aki ismeri a környéket tudja milyen meredek.. mivel ahoz vagyok szokva igy a városban jöhet bérmilyen emelkedő.. nevetve felmegyek rajta

2011. máj. 25. 22:35
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. máj. 30. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!