Milyen országúti kerékpárt ajánlanátok nekem?
Eddig csak az XC stílust űztem, rengeteget megyek ki terepre, de gyakran megyek 100km felett aszfalt köröket, ami ugye egy igazi kemény terepre gyártott XC kerékpárral nem a legkényelmesebb, így gondolkodtam, hogy a jövő hónap elején veszek egy országútit, csak még nem tudom, hogy milyet, hogy használtat-e, vagy újonnan, ezért kérdem a ti segítségeteket. Mivel a montit megtartom így sok pénzem nem lesz országútira, kb 150 000ft-ot akarok rászánni. Újonnan nézegettem Gepida Bandont, de nem fogott meg, mivel számít nekem sokat a kinézete is, még Meridán gondolkodok, abból a 880-as kilőve vázcsavarodás miatt, a 903-as talán, bár jó lenne a Merida, mivel minden cuccom és az XC is az, de végső esetben szóba jöhet más is. Még a mi lényeges, hogy szívesen indulnék majd amatőr versenyeken is. Szóval ajánlanátok bicókat? Előre is köszönöm szépen!
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!