Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik kerékpárt ajánlanátok?...

Hubbabubba kérdése:

Melyik kerékpárt ajánlanátok? Nauzer, Hauser, Median?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link] html

Főként a belvárosban szaladgálnék vele, suliba, vásárolni, nem nagy távokra, viszont napi szinten. Látható, hogy mely árkategóriákat preferálom:), kérném mellőzni a "200 ezer alatt ne vegyél semmit, különben ha leugrasz vele a hegyről, akkor összetörik alattad" és stb. véleményeket:), persze, ha a városban is összetörne, akkor azt írjátok meg:). A hasznos, hozzáértő javaslatokat várom, pl. ha azt mondjátok, ennyiért inkább használtat vegyek, akkor írjátok, milyet, mert nem értek hozzá, és ha esetleg tudtok jó használt kerékpár üzletet, azt is megköszönném, de viszont elsősorban azok a biciklik érdekelnének, amikről linket küldtem, illetve hasonló árkategóriában esetleg más, amit eddig nem találtam volna meg:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 26. 16:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, persze Neuzer... na ennyire nem értek hozzá:)
2012. márc. 27. 11:12
 2/3 anonim válasza:

Szia!Én a helyedben agyváltósat vennék (pl.:hauser swan)azzal nem lenne váltóprobléma és kontrás!Sokkal kevesebb a hibalehetőség!A párom már régóta használja és semmi problémája nem volt vele,nagyon megbízható kis gépezet!Itt pl.:49900Ft

[link]

Szerintem ez egy jó választás arra amire használni akarod és jó kis csajos színek vannak belőle!!

2012. ápr. 3. 08:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Kőszönöm szépen a választ!
2012. ápr. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!