Melyik kerékpárt ajánlanátok? Nauzer, Hauser, Median?
[link] html
Főként a belvárosban szaladgálnék vele, suliba, vásárolni, nem nagy távokra, viszont napi szinten. Látható, hogy mely árkategóriákat preferálom:), kérném mellőzni a "200 ezer alatt ne vegyél semmit, különben ha leugrasz vele a hegyről, akkor összetörik alattad" és stb. véleményeket:), persze, ha a városban is összetörne, akkor azt írjátok meg:). A hasznos, hozzáértő javaslatokat várom, pl. ha azt mondjátok, ennyiért inkább használtat vegyek, akkor írjátok, milyet, mert nem értek hozzá, és ha esetleg tudtok jó használt kerékpár üzletet, azt is megköszönném, de viszont elsősorban azok a biciklik érdekelnének, amikről linket küldtem, illetve hasonló árkategóriában esetleg más, amit eddig nem találtam volna meg:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!Én a helyedben agyváltósat vennék (pl.:hauser swan)azzal nem lenne váltóprobléma és kontrás!Sokkal kevesebb a hibalehetőség!A párom már régóta használja és semmi problémája nem volt vele,nagyon megbízható kis gépezet!Itt pl.:49900Ft
Szerintem ez egy jó választás arra amire használni akarod és jó kis csajos színek vannak belőle!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!