Vízelvezető hülyeség lenne esős időben?
Figyelt kérdés
Kitaláltam hogy hogyan lehetne elvezetni a vizet menetközben úgy, hogy ne csöpögjön le a sárvédőröl a víz a nadrágunkra. A sárvédő végéhez, egy kis félkör alakú csövet odateszek, majd a csövet a bicikli hátsó kerekéhez vezetem, de a cső a bicikli váza alatt nem félkör lesz hanem ott már rendes cső lesz! És ha vízbe megyünk akkor a kerék felcsapja a sárvédőre a vizet, az pedig lefolyna a csőre, majd végigfolyva hátul távozna a víz! (a csövet lejteni fogom) Hülyeség?2012. ápr. 14. 21:43
1/6 anonim válasza:
Nem hülyeség, csak a kormányzásnál nem tudom hogyan gondoltad. :D Mert ha túl hosszú a cső, akkor meghajlik és megáll benne a víz, ha rövid akkor meg nem lehet forgatni a kormányt.
2/6 anonim válasza:
És ezt kanyarodásnál pontosan hogy képzelted el?
3/6 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam! Hoppá
2012. ápr. 15. 13:04
5/6 -Fremen- válasza:
Nem lenne rossz ötlet, ha rövid cső vezetne kissé hátrább, de ha nem is a kanyarodásnál, a terepen zavarni fog a beütközés miatt.
Habár eleve nem értem, hogyan lesz vizes a nadrágod, ha van rajta sárvédő. Egyszerűen szorosan kell tenni és szélesen a sárvédőt. Ez hegyi biciklinél megint nem működik, vagy nehezen kivitelezhető, vagy értelmetlen.
6/6 anonim válasza:
Gyakorlott városi kerékpárosok meg szokták hosszabbítani a sárvédőt valami hajlékony anyaggal, így:
Ez a gyakorlatban elég szokott lenni ahhoz, hogy a sárvédő végéről ne a cipődre menjen a víz nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!