Hülyeség ez a terv? (Magyarázat lent)
Sziasztok szóval a helyzet:
Elkezdtem szeptemberben kondizni azért mert szeretnék elkezdeni Thai bokszolni viszont még nincs meg a megfelelő izomzat.
A tervem:
Májusig testépítés (tömegnövelő étrenddel, viszont nem szedek semmilyen fehérjét,tömegnövelőt.188 cm 98 kiló vagyok szóval van még hely hogy fejlődjek.
Viszont februárban elkezdek kettlebell-ezni kondi mellett, itt csökkentem a heti 3 kondit, 2-re,+ 1 kettlebell edzés.
Májusban abba hagyom a kettlebellt, és a kondit is, és veszek itthonra kettlebell súlyt és azzal edzek heti 3-4x, addigra megtanulom annyira a kettlebellt hogy itthon is tudjak edzeni.Itt abba hagyom a tömegnövelő étrendet,de azért figyelek hogy meglegyen a megfelelő fehérje,ch, stb, és próbálok majd minőségi kajákat enni.
Innentől keresek egy thai box egyesületet és thai box mellett itthon folyamatosan edzek kettlebellel.
A kérdés hogy ez így megfelelő fel készülés? és a kettlebell tényleg jó küzdősportokhoz?
/Itt abba hagyom a tömegnövelő étrendet,de azért figyelek hogy meglegyen a megfelelő fehérje,ch, stb, és próbálok majd minőségi kajákat enni./
akkor ezek szerint mégiscsak meg marad a tömegnövelő étrend
már csak azt nem értem hogy azt írtad fent hogy nincs meg még a kellő tömeged,úgy írtad hogy nincs meg még a megfelelő izomzat.
ha még nincs meg akkor miért akarsz szálkásítani?
/Most is elég izmos vagyok, pl: a 100 kilo kimegy/
jjjaaa hát akkor te nem izomtömeget akarsz tulajdon képen hanem erőt
nem is értettem hogy küzdősporthoz minek akarsz nagy tömeget.
a küzdősport az nem az én asztalom de gondolom hogy elég erős vagy már hozzá,ami erőre ott szükség van azt az oktatáson gondolom el is érik.
Igazad van hülyén fogalmaztam, ez van . :)
Mind1 Marad ez a terv, elvileg a kettlebell nagyon jó állóképességet,és erőt biztosít, Májusig meg kondizok is legalább kicsit formásodnak az izmaim. :)
mondjuk az ilyesmit soha nem értettem,hogy ha el akarsz menni,akkor rákészülsz meg minden,ahelyett,hogy holnap fognád magad azt lemennél tb edzésre.
a kettlebell jó ötlet és berakhatnál heti 2x fél óra-40perc kocogást is.
a tb-ra igazi felkészülés meg az lenne szerintem,ha előtte eljárnál 1-2 évig ökölvívó edzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!