Körbe akarom a nyáron biciklizni a balatont De egy rohadt szállást nem találok márt most a sátort utálom . Mit tegyek? Csak komolyan
Szerintem a sátor a legjobb választás, persze nem olyan kényelmes, mint egy 5 csillagos palota, de ez egy túra, egy sport, szerintem elhanyagolható ez. Csak gondolj bele, a camping olcsó, legtöbb patent tiszta, fürdő, áram, nem kell foglalni, mert általában mindig van hely, így ott álltok meg aludni, ahol jól esik, és persze kint vagytok a Balaton partján, ami már meg éri szerintem. Én az árkülönbséget inkább elköltöm napközben tekerés alatt fagyira, lángosra, és persze sörre, szerintem ez az igazi Balaton kerülős kerékpáros túra, de persze mások vagyunk :)
Egyébként szerintem rengeteg kis magán házban lévő szoba van kiadó a szállodák mellett, valahol biztos, hogy van hely, én már nem tudom hol, de még a télen néztem szállást a Balatonon (nem beszélek magam ellen, ez nem túra közben kellett volna, hanem egy hétvégére haverokkal), ott lehetett menni egy éjszakára, de egy bizonyos százalékot felszámoltak arra az egy éjszakára.
Jah északi parton megeshet amit mondasz, bár két hónappal előtte kicsit hihetetlen. Egyszer pl egy héttel előtte majdnem lefoglaltam egy lakókocsit egy kempingben, egy éjszakára is ideadát volna.
A déli parton viszont tuti találsz, tervezd inkább úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!