Milyen biciklit vegyek?
-Használata: főleg terepen
-Női
-Ne legyen túl lányos
-max. 30-40E
-könnyű váz
-strapabíró
kb ennyi benne a lényeg.
Lehetőleg képet/linket is hozzá. :)
Köszöntem.
14/l
Ha terepezni akarsz, akkor oda nem az abszolút alsókategóriát ajánlom -főleg, ha nem szeretnéd minden tekerés után javítani/szervízbe vinni.
Ugyan nem írtad, de az ár alapján egyértelmű, hogy nem új gépben gondolkodsz. Egy régi, de jó állaporú monti ideális lenne a számodra (cro-mo váz, STX v hasonló (vagy jobb) felszereltség, esetleg talán még vmi teleszkóp is belefér). Ez kijöhet a rászánt összegből, de mindenképpen alaposan néz(es)d meg vásárlás előtt, nehogy többet kelljen rákölteni, mint amibe került...
Nekem ilyen van ( van belőle bői vázas is )
Tapasztalataim: a váz nagyon nehéz, vagy nem teleszkópos, vagy szar a teleszkópja ( attól függ hol veszed ). Én személy szerint 30000 ért vettem bele egy teleszkópot (mivel stucnit is cserélni kellett stb ezért +5ezer ) . Minden mással meg vagyok vele elégedve, pedig használtam már XC re is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!