Lány vagyok, milyen színű biciklit vegyek, szavazzatok?
ilyen színekben gondolkodok:
meggy piros:
ég kék: [link]
kicsit neon zöldes:
de ti is mondhattok színeket!
Tényleg nem tudod még azt sem eldönteni hogy milyen bringát vetess magadnak? :O
Mondjuk olyat, ami neked tetszik.
Ha mindenki a bugyorózsaszínre szavaz, és te utálod azt a színt, akkor olyat fogsz venni?
Szerintem nem érdemes feltűnő színű biciklit venni. Lényegében a szín mindegy, meg ízlés kérdése, de az árnyalat a fontos, így talán meggypiros. A rikító bringák messziről vonzzák a tolvajokat. Csak akkor vegyél ilyeneket, ha soha nem fogod lelakatolni sehol.
Milyen típust néztél ki magadnak?
Több ilyen is van, az a tereptől függ, mi a jó neked, mire használod, ha nem csak úton mennél, és nem igazán tudod, mire akarod használni, mit vegyél, akkor egy általános merev hegyi megfelel.
Még BMXel is könnyedén lehet napi 30at tekerni, meg a kemping is kibírja, tehát ha elsősorban kényelmesebb és változatos terepen használható biciklit akarsz, akkor ilyesmi kell neked: [link]
Szerintem még az első teleszkóp is túlzás, ha nem tudod szerelni, vagy számolj rá a szervizelésre, valamint a 21 sebességes (elsőváltós)is csak plusz probléma szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!