Milyen biciklit vegyek?
Én ezt a bringát használom lassan 1éve. Ugyanazokra a dolgokra amiket te is írtál. Nekem bevált, masszív és megbízható szerkezet ugyanakkor lehet menni vele. Nekem 45kph volt a rekord sík terepen, már ha nem csal a kilométer óra :). Kilométerórával együtt 35k - ból jött ki. Csak ajánlani tudom.
18/F
Én ezt ajánlanám, persze mindenki maga dönti el.
Sokat szoktam biciklizni, látom te is. Nekem is általában megszokott lenni minimum a 10 km és földúton is szoktam hajtani. Nagyon strapabíró járgány, én szeretem.
Egyet értek a 4.-el
az első az nem 15 évesnek való
a második baromság
a harmadikat nem ajánlom mert sz*r
Először is bicikli vásárláskor a felszereltséget kell nézni és a kerékpár állapotát(attól függ hogy használtan veszed-e)
árban ha egy normális használható montit szeretnél akkor használtan 40e felett keress mert azalatt csak leharcoltak vannak és újonnan kb olyan 70 felett
Szerintem felesleges a tárcsa ilyen felhasználásra mert simán megfog a v fék is de ha olyat akarsz akkor bőven ugrik az előbb leírt minimum ár
6. válaszoló vagyok
Szerintem a nagyobb márkák között keress(pl:Merida,magellán,cube,genesis,esetleg Neuser)
magellánok közül a hydra,crater,draco-t ajánlom
a márka az nem fontos annyira
50-120e között használt kerót nézz
70e-ből már normálisat ki lehet hozni
NE legyen tárcafékes (rendes tárcsás keró 200e)
teleszkóp, váz és kerekek a fontosak h jók legyenek
teló-rock shox,fox,suntour (az alsókategóriás telóik szarok) manitou és marzocchi
váltás-shimano/sram de itt sem jó mind
ha találsz valamit vagy kérdésed van írj privátot
Naja, de egy rendes teleszkóp negyvenezertől kezdődik. A 70-90-ezres bicikliket meg játék teleszkópokkal szerelik, ami csak városi/könnyű terepes biciklizésre való. Egy korrekt váz kell, azt meg majd minden gyártó ad, csepeltől a malin keresztül a gepidáig, a felszereltség meg a fenti árkategóriában csak tourney/acera, és hasonlók. Szóval az a "funkcióját ellátja, de többet ne várj"-kategória.
Jobban be lehetne határolni a lehetőségeket, ha mondanál egy felső összeghatárt, amit hajlandó lennél költeni rá :)
Nem azt nézzétek, hogy még csak 15 éves a tisztelt kérdező, hanem azt is, hogy gondolom nem 1-2 évre szeretne biciklit venni.
Valamelyik korábbi hozzászóló írta, hogy vázat mindegyik cég jót gyárt.
Csepel biciklit ne vegyél! A családban van három abból 2 már eltörött, kb akkor, amokor olyan 5-6 évesek voltak. KEttő különböző típusúról van szó. Szóval a csepelt hagyd a pics...-be, inkább adj ki érte 10E-rel többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!