Mit gondoltok, defekt, vagy van más magyarázat az alábbi problémára? Pár napja egyik napról a másikra leeresztett a kerekem, nem teljesen, de azért érezhetően. Felfújtam, tekertem vele 2 napig, nem eresztett le, gondoltam akkor nem defekt volt, mázli. De most megint leeresztett, ismét nem teljesen. Lehet, hogy valami nagyon apró defekt, vagy terheléstől (pille súlyom olyan 110kg) előfordulhat valahogy ilyen anomália? Igazából úgyis mostanában terveztem cserélni, külsőt-belsőt, de pont rosszkor jött, fizetésig kibírhatta volna :) nem szívesen indulnék el így vele melóba. 28Km oda-vissza.
Simán lehetséges hogy apró lyuk van rajta, vagy pedig túl öreg a belső. A jó belső gumi 150kg-tól sem fog leereszteni. Amúgy ha viszonylag új a belső szerintem ne cseréld csak ragaszd meg ha lyukas, illetve nézd meg a szelepet is, ott is ereszthet.
2012. márc. 27. 10:12
2/6 DannyZuko válasza:
Én szelepre gyanakodnék, de lehet hogy van egy kicsi likad. cseréld le a francba a belsődet. pár 100 forint és nem idegeskedsz.
2012. márc. 27. 10:38
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, úgy döntöttem nem kockáztatok, nem akarom tologatni x kilométeren keresztül, úgyhogy addig pihen amíg nem lesz új külső-belső. Köszi mégegyszer
2012. márc. 27. 11:53
4/6 anonim válasza:
biztos nem defekt, valszeg a csengő rossz a bicajon, vagy elrepedt a prizma...
2012. márc. 27. 17:30
5/6 Alex Fly válasza:
Lehet apró defekt, vagy a szelep is szórakozhat.
Ha nem akarsz belsőt cserélni vagy szerelni, tölthetsz bele SLIME-t vagy hasonló defektmentesítő folyadékot is (bár még nem próbáltam, de erre találták ki)...
2012. márc. 27. 18:19
6/6 anonim válasza:
Defekt esetén csak a balekok vesznek új gumit. Tanuld meg megragasztani, és tarts otthon mindig pár jó állapotú gumit és nem kell görcsölnöd. 10 perc kicserélni a belsőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!