Milyen sebességi fogyaszt jobban a kerékpározás?
Upsz, bocsi a kérdést elírtam...
Szóval: Milyen sebességi fokozatban fogyaszt jobban a kerékpározás?
Nem vagyok szakértő, de tudtommal akkor, ha kicsit már szuszogós/lihegős, mikor már nem tudnál közben beszélgetni. (Legalábbis én így szoktam.)
Aztán majd a nagykutyák megírják Neked a tutit. :)
Fogyasztani effektíve soha sem fog, az a diéta dolga, viszont ahogy már mondtad, kalóriát éget.
Az izzadásnak viszont semmilyen köze nincs a kalóriafelhasználáshoz, ha így lenne, mindenki ülne csak a szaunában, és meg sem mozdítaná a valagát.
Kalóriafelhasználás szempontjából a magas intenzitású edzés természetesen jobb.
Köszi szépen a válaszokat! Ma is 33km-t tekertem, a kondimmal úgy érzem semmi gond (mármint pulzus, levegővétel), simán menne az 50km is, csak a combom annyira elkezd égni, hogy hihetetlenül nehéz tartanom már 25 km után a 22-25 km/h-s tempót 10-es vagy 12-es sebességi fokozatban... erre nem tudok valami "gyógymódot"? :)
Biotech L-Karnitin 500mg tablettát szedek előírás szerint (bicikli előtt fél órával 2 szem), lehet hogy emiatt bírom "lelkileg" :)
az a gond hogy ez a táv (25-30km) kevés ahhoz, hogy rendes kardio edzének lehessen mondani (80-110km síkon, heti 2-3 alkalom = kitolható a max pulzus, állóképességet jól növeli)
az előttem szóló pedig jól mondta (ment is a zöldmancs neki) hogy a diéta az ami zsírt és kalóriát megregulázza (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!