Országúti vagy Single speed?
Figyelt kérdés
Üdv!Olyan problémám volna hogy mikor még kevesebb tudásom volt biciklik terén vettem egy rejtett bovdenes vázat , és most kezdenék bele az építésbe(országúti) de ott a hátsó villa végén a "kampónál" ami a kerékre fog rá nincs kiállás lefelé amire a váltót lehetne tenni. Felfelé mind 2 keréken van 1 kis dudor csavarral de az sz.tem sárvédőnek vagy v.mi ilyesmi.Lehet rá hegeszteni (acél)olyan cuclit amire a váltót pakolom vagy csak simán szívtam ?2012. febr. 28. 17:22
1/7 anonim válasza:
Nagyobb probléma, hogy a több sebességes agy nem fog beférni a villák közé.
2/7 anonim válasza:
Minek akarsz váltót? Azzal csak a baj van, csinálj single speedet.
3/7 anonim válasza:
Esetleg agyváltót kellene megpróbálnod, mert ha fixi váz akkor nem fér be a racsnis agy hátra.
4/7 A kérdező kommentje:
mert hivatalos vagyok egy 660 km es bicikli túrára, őrségbe bp-ről és vissza, és asszem 1000m szint különbség, dombra felfelé az para ss-el :S
2012. febr. 28. 22:31
5/7 anonim válasza:
akkor megszívtad. menjél másik keróval.
6/7 anonim válasza:
Hát, szerintem az SS-el nem lehetséges, viszont ha tényleg fixi váz akkor nem fér be hátulra a racsni. Esetleg nézz be valami kerékpár kölcsönzőbe, nem e tudnak adni hosszú távra. Még mindig jobb megoldás, mintha SS-el mennél.
Jó tekerést ha mész! :)
7/7 Alex Fly válasza:
150-200 HUF-ért bármelyik kerósboltban kapsz váltófület. Arra már felszerelheted a váltót. Vagy füles váltót veszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!