Mivel lehetne a fékerőt növelni? Infó lent
Szeretném növelni a bicóm fékerejét, gondoltam arra, hogy kátrányt kéne felvinni vékony csíkokban a felnire, de nem tudom, hogy honnét tudnék szerezni.. valami tipp?
Illetve ha van valakinek még valami más jó ötlete azt szívesen várom.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Használj egy jó minőségű tárcsaféket:D A sima gumis fékeknél nem nagyon lehet a fékerőt növelni...húzhatod a bowdeneket jobban meg állíthatod, a flexelés...de fogjuk rá hogy darázás...után egy kis kátrány nem rossz, tapadni fog, de szólok, hogy az baszni fogja a kereket...nyáron a kátrány laza és folyósabb...télen meg repedezik és szétfagy...ennyi erővel waxal is bekenheted... Profi tárcsafék és az mindent megfog:) (bár nem olcsó...) ha meg szegényesen akarod megoldani akkor a fékpofabefogót cseréld le nagyobbra, nagyobb fékpofákkal, az máris egy lépést fog rajta... de szólok, ahogy kopik a pofa állítani kell folyamatosan majd cserélni...
Rem hasznos voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!