Melyik MTB-T vegyem meg a 3-közül? BŐVEBBEN LEJJEBB!
Melyik MTB-t vegyem meg a 3 közül? BŐVEBBEN LEJJEBB!
Sziasztok! Első sorban csak komoly válaszokra számítok, köszi.
Na szóval, MTB-t szeretnék vásárolni és hát nem tudom melyiket válasszam a 3 közül. 177 cm vagyok és 75 - 80 kg, legfőképp turai , városban , aszfalton , mezei úton és néha kőves úton használnám, terepen.
Írnátok erről a 3 bicikliről előnyöket és hátrányokat is? Nagyon-nagyon megköszönném!
Itt is lenne a 3 kerékpár.
1 - Focus Highland Peak
Gyári oldal - [link]
2 - Sxott Aspect 60
Gyári oldal - [link]
3 - Merida Matts 40-V
Gyári oldal - [link]
Nagyon-nagyon megköszönném!
Ez a három bringa felszereltségbe nagyjából ugyanazokat tudja. Egyik sem profi gép, de hosszú ideig ideális társad lehet bármelyik.
A kiválasztás szempontja elsősorban az ár, meg a vázgeometria. Ki kellene próbálnod őket, hogy melyik mennyire kényelmes, mennyire illik hozzád.
Ha döntenem kellene a Focust választanám, az talán egy kicsivel komolyabb a másik kettőnél (váltó, villa).
Ha megvan mennyi pénzt szánsz a gépre, érdemes vizslatni a bikemag aprót is. Most, hogy nincs szezon, nagyon jó ÚJ gépeket is ki lehet fogni a bolti árbál lényegesen olcsóbban.
Megnéztem a Focus geometriáját és a legfontosabb adat hibás. Az L-es váz rövidebb, mint az M-es, a legnagyobb vázak adatai pedig hiányosak! Ez biztosan hibás, de ennek hiányában nem lehet válaszolni.
De amúgy sem lehetne válaszolni, mert ezekből nekem a -9cm magasságommal ugyanolyan méretű kellene, mint neked.
Nem. Azt mondom, hogy hibás adatok vannak a táblázatban, ezért az alapján nem lehet mit mondani.
De akkor lehetsz biztos a dolgodban, ha bemész egy-két boltba és próbálgatsz.
Köszönöm szépen mindenkinek aki irt a kerdésemre.
Már ki választotam egy Focus Highland Peak akcio áron.
Mégegzszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!