Melyik MTB-t vegyem? BŐVEBBEN LEJJEBB!
Sziasztok! Első sorban csak komoly válaszokra számítok, köszi.
Na szóval, MTB-t szeretnék vásárolni és hát nem tudom melyiket válasszam a 3 közül. 172 cm vagyok és 60 kg, legfőképp városban és aszfalton használnám, terepen csak (nagyon) ritkán.
Írnátok erről a 3 bicikliről előnyöket és hátrányokat is? Nagyon-nagyon megköszönném!
Itt is lenne a 3 kerékpár.
1. CAPRINE FOREST FÉRFI - [link]
nagyobb kép: [link]
2. GEPIDA MUNDO FÉRFI - [link]
3. NEUZER MISTRAL 30 FÉRFI - [link]
előny: nincs talán az, hogy jól néz ki, de ízlések és pofonok...
Hátrány: teló elveszi a hajtás energiáját
gyenge, lowkat váltó, teleszkóp
26-os bordázott kerék, városi, aszfalton való közlekedésre borzalmas
MTB áttételezése kicsi
az utóbbi 2ből következik, hogy nehéz tekerni/lassú.
az aluváz nem egy massziv fajta...
Szóval akkor szerintetek ez a 3 bicikli egyik sem lenne alkalmas nekem sima városi/aszfaltos tekerése?
ESETLEG VALAMI MÁS BICIKLI? VALAKI MUTASSON! NAGYJÁBÓL ILYEN ÁRBAN LEGYEN MINT EZEK.
ALUMÍNIUMVÁZAS LEGYEN ÉS NE MAROKVÁLTÓS!
Köszi.
ha mindenféleképpen MTB kinézetű bicót akarsz, akkor egy citycross kategóriájú bringa lesz a legjobb választás. 28as kerék, viszonylag széles gumival, terepen sem halsz meg vele. Pl ezek
vagy egy fitness bicó is jó lehet, ez az országúti bringák városiasított verziói, szerintem ebből a kategóriából érdemes választani, ha városba keresel bringát. ha nincsenek felétek dombok, akor singlespeedet.
pl ezek:
de az ultimate bringa városba egy singlespeed/fixi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!