Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen bmx lenne jó kezdésre?

Milyen bmx lenne jó kezdésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves fiú vagyok és elszeretnék kezdeni bmx ezni.Milyen fajtát ajánlotok? 182 cm vagyok,és egy idő után nem kezdene el fájni a hátam v stb.

válaszokat előreköszönöm

2011. szept. 4. 19:37
 1/4 A kérdező kommentje:
milyen mongoose-t ajánlotok?
2011. szept. 4. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:
[link] ez megéri kezdésnek?
2011. szept. 4. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

a testbikeon olvass utána, én nem hallottam jókat a mongooseról, figurázgatni elmegy, nem azért veszi az ember hogy üljön rajta, de ha nem vagy biztos benne hogy akarod e akkor jó egy olcsóbb használt is, ha meg hosszútávon gondolkodsz, mindenképp érdemes utánanézni esetleg alkatrészenként összerakni

nekem 2010es csepelem van, de én inkább járkálni meg terepre használom, hosszútávon kényelmetlen az ülés és fájhat a hátam, gondolkoztam már komolyabb összteleszkóposon, de ahhoz meg nincs pénzem

2011. szept. 6. 05:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés, kőszönöm a választ.
2011. szept. 6. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!