Mennyibe kerul egy bicikli?
Típustól és forgalmazótól is függ, milyent szeretnél. Az áruházi akciós bringákat én se javaslom. Én összecsukható kemping biciklit vettem pár éve, az nem került 50ezerbe (max. 30 volt kiegészítőkkel újonnan), ahol én vettem, de más forgalmazónál más árak voltak ugyanerre a típusra. Nézz körül, milyet szeretnél, milyenen érzed biztonságban magad, milyennel tudsz biztonságosan közlekedni, hol mennyibe kerül, és ezek alapján válassz.
30 ezer körül már lehet, hogy kapsz jót, alatta nem garantálom.
Egyszer vettem egy kb. 20e Ft-os áruházi biciklit. 2 hétig tudtam élvezni a használatát, utána folyamatosan jöttek ki a hibák, kb. 1 hónap múlva hajtóműcserére szorult volna (10e Ft). A forgalmazó cég mindent megtett a garanciális kötelezettségének elkerülése érdekében, a fogyasztóvédelmi felügyelőséget is megtévesztette, felülvizsgálatot kellett kérnem, majd amikor elálltam a szerződéstől, megtagadta a pénzem visszaadását. Végül 10e Ft-ért tudam eladni a gépet, tehát a vételár felét elbuktam.
Ezután vettem 60e Ft-ért egy megbízható szakboltban egy kerékpárt, amit azóta is (12 éve) használok és hibátlanul működik. :)
attól függ milyet szeretnél venni,én 60000 ftért vettem de sztem jól néz ki mge még eddig nem volt semmii baja,én nagyon szeretem,sztem hausert vegyél:P
amúgy ha drágábbat veszel akkor nem fog hamar tönkremenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!