Bicikli festés. Jó lenne? (link)
Szeretném átfesteni az országuti versenybiciklimet, én csináltam egy elképzelést hogy hogy lenne jó. szerintetek milyen lenne?:)
Iy megszerkesztve nem a legjobb de a lényeget ki lehet venni belőle..ilyen most a biciklim: [link]
És valami ilyenre szeretném: [link]
Szerinetek milyen lenne? elképzelhető?:O:)
Köszi a válaszokat!:)
hát te tudod, én inkább átfestem..:):P
nekem úgy ahogy akarom ugy nekem teccik..:P
már a festék megvan csak megkell csinálni..:D:P
és köszi hogy megnézted..:)
Köszi..:)
hát én úgy kezdek bele hogy elsőnek, lemegy a régi festés kromofággal...letörlöm az egészet hogy ne legyen egy zsírfolt vagy semmi ilyesni...utánna alapozó 2 rétegbe utánna jön majd elsőnek a narancssárga festés szint úgy 2 rétegbe..:) aztán jön a fekete...haszépen megszárad akkor jöhet rá a lakk szintén 2 rétegbe..:D
és majd még nem tudom lehet hogy veszek rá ilyen matricákat hogy jobban feldobja az egészet..:)
utánna egy kis átalakitás(kulacs, ülés, kormányszár) stb kicserélése..:)
Sok szerencsét ember :-D Szerintem vegyél rá még ilyen sebességmérőt, nagyon feldobja! [link]
Én mostmár inkább lehet hogy az ATV-be fogok többecske pénzt dobni, habár nem tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!