Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Valamivel meglehet erősíteni...

Valamivel meglehet erősíteni a bicikli gumiját anélkül hogy újat vennék?

Figyelt kérdés
Mert az a hely ahol jó lenne bringázni tele van tüskés bokrokkal (gyakorlatilag csak az van)
2011. máj. 25. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Milyen MIB gumi az, ami 300g???

Nekem Continental van (szerintem elég normális), semislick, tehát rücskök sincsenek rajta, nem is a legszélesebb, mégis vanami 700-800g/db.

2011. máj. 26. 20:01
 12/16 tatabike ***** válasza:
Te nagyon ökörpörkölt,a kerék részei: külső gumi, belső gumi, felni, küllők, kerékagy+gyorszár. Látszik, hogy értesz hozzá. Nekem így mindenestül 1500gr körül van egy kerekem, ha tennék bele mégegy külsőt, már 2 kilós lenne, nem? Idióta...
2011. máj. 26. 21:35
 13/16 tatabike ***** válasza:

Nekem is országútiban van a defektgátló folyadék, 8 bar a nyomás, és működik. Sőt, a Smile cég, akinek a lötyijét használom, gyárt ilyen löttyel előre feltöltött országúti kerékpárbelsőt.

Úgy hogy az országútis ismerőseid valamit rosszul csinálnak...:)

2011. máj. 26. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:

"Úgy hogy az országútis ismerőseid valamit rosszul csinálnak...:)"

Igen, ez is elképzelhető :) De ennek örülök, hogy valakinek működik nagyobb nyomással is. Van két pár kevésbé szuper külsőm, amiken minden tüske átmegy, akkor azokat még megpróbálhatom ilyennel.

2011. máj. 27. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Ilyen külső belső közé berakós defektgátló-szalagot próbáltam, a gledics tüske úgy verte át, mintha ott se lenne, de a kisebbek viszont a külsőben maradtak és későbbi problémát képeztek. És összeszedtem pár ősz hajszálat, mire sikerült a külsőbe ragasztani, hogy csússzon el azonnal :(

De ez a dupla külsős trükk ígéretesen hangzik, ki fogom próbálni.

2011. máj. 28. 14:44
 16/16 tatabike ***** válasza:
zoligyerek, időnként érdemes átnézni a külsőt, és kisebb csavarhúzóval ki kell piszkálgatni a beékelődött kis fémdarabokat, üvegcserepet, stb. Ha rögtön nem is okoznak defektet, ahogy járkálsz a bringával, ezek a beleragadt kis vackok szép lassan átdolgozzák magukat a külsőn, elérik a belsőt, és már kész is a defekt. Lehet, hogy attól kapsz defektet, amit két héttel azelőtt szedtél össze, így azt sem lehet megállapítani korrekten, hogy mely helyeken érdemes vigyázni, vagy mely helyeket elkerülni.
2011. máj. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!