Valamivel meglehet erősíteni a bicikli gumiját anélkül hogy újat vennék?
Milyen MIB gumi az, ami 300g???
Nekem Continental van (szerintem elég normális), semislick, tehát rücskök sincsenek rajta, nem is a legszélesebb, mégis vanami 700-800g/db.
Nekem is országútiban van a defektgátló folyadék, 8 bar a nyomás, és működik. Sőt, a Smile cég, akinek a lötyijét használom, gyárt ilyen löttyel előre feltöltött országúti kerékpárbelsőt.
Úgy hogy az országútis ismerőseid valamit rosszul csinálnak...:)
"Úgy hogy az országútis ismerőseid valamit rosszul csinálnak...:)"
Igen, ez is elképzelhető :) De ennek örülök, hogy valakinek működik nagyobb nyomással is. Van két pár kevésbé szuper külsőm, amiken minden tüske átmegy, akkor azokat még megpróbálhatom ilyennel.
Ilyen külső belső közé berakós defektgátló-szalagot próbáltam, a gledics tüske úgy verte át, mintha ott se lenne, de a kisebbek viszont a külsőben maradtak és későbbi problémát képeztek. És összeszedtem pár ősz hajszálat, mire sikerült a külsőbe ragasztani, hogy csússzon el azonnal :(
De ez a dupla külsős trükk ígéretesen hangzik, ki fogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!