Milyen kerékpárt vegyek?
-50.000Ft alatt
-Új szóval nem használt
-Nem tesco-s, auchan-os, Cora-s, stb.
-Mountain bike legyen
-26-os méretű férfi kerékpár
-Elől legyen teleszkopja
Várom az ötleteket, tapasztalatokat. :)
jó kérdés ez de megoldjuk mingyárt:D
itt nézz körül tudom hogy amit linkeltem 53ezer fotint de sajnos ezt találtam
am nálunk bicajboltba van olyan bicaj ami megégett egy kis helyen (azthiszem a váz alulról nincs nagy baja)
van rajta teló első hátsó tárcsafék ... és 55ezerbe kerül nézz körül bicajboltokban a környéken hátha van olyan ami megfelel
bár szerintem érdemes kicsit jobb minőségű merevvázast venni mint rossz minőségű teleszkóposat
írj rám e-mailben..én eladom nekd a bicóm 45 000 ft ért
írj rám és küldök képet
Rákerestem erre a hauser rattler-re.
Háát ezzel terepen 6-8 évig?Merev vázas ezzel ugratni se lehet mert kettétörik.
"...teleszkópos bringát FÖLÖSLEGES venni, mert egyrész ilyen Suntour alsó kategóriás teleszkópokkal szerelik fel..."
Hát, azért azt nem mondanám, hogy fölösleges. Nekem egy "ilyen Suntour alsó kategóriás teleszkóp" is megváltás volt a merev villa után. Így legalább 10km után se lett tele a tenyerem vízhólyaggal.
Jó, most ne a DH-ról beszéljünk! De hobbi szintű hétvégi kerekezésre, városba, könnyű terepre igen is hasznos tud lenni.
Az ár igen csak bekorlátozza a lehetőségeket. Ha nem sürgős, figyelni kell az akciókat. Hátha egy 60-70 ezrest odaadnak ennyiért. (Én is így vettem az enyémet, két éve 45eFt-ért. A mostani ára pedig ugyan ott ugyan ez 99eFt. Nekem nagyon megérte, gyakorlatilag féláron vettem.)
És hol vannak ilyen akciók?
Milyen boltokat,honlapokat,újságokat figyeljek?
mond hol laksz
ha kisvárosban akkor általában van bicajbolt ha nagyvárosban akkor sok bicaj bolt van oda menny el mindegyikbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!