Milyen országúti kerékpárt vegyek?
Az én kedvenceim a retrósabb kerékpárok, mint pl. a Csepel Torpedo 3, vagy a Gepida S3. Mind a kettő belefér az általad említett árkeretbe, ráadásul még méretben is jók.
De ha a modernebb formákat kedveled, akkor a legésszerűbb választás a Neuzer Wihrlwind 1.1 lenne.
Amúgy, szerintem vegyél Csepelt, és csalj fancsali képet az autósok arcára amikor hatvannal elszáguldassz mellettük:D
195cm-es testmagassághoz nagyon kicsi az 58-as váz, szerintem az Neked felejtős.
Én 187 vagyok, és nekem is kicsi az 58-as váz. Nem magasságban, az nyeregcsővel orvosolható, hanem hosszában. Nekem a 130mm-es, a kapható leghosszabb stucni van, és még egy 50mm-es adapterrel meg van toldva, így kényelmes az 58-as váz.
Neked szerintem is a Mali Ironman aluvázas bringa lenne a legjobb, 62-es méretben. Használtan 70-80k körül már egész jól felszerelteket találni, fékváltókarral, frankó kerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!