Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Elajándékoznátok egy régi...

Elajándékoznátok egy régi fajta országúti kerékpárt olyannak aki nagy örömét lelné benne?

Figyelt kérdés

szeretnék egy verseny kerékpárt, egy réginek is örülnék amit újítgatnék, szépítgetnék. télleg nagyon szeretnék egyet. ha nincs is irjátok le ha lenne elajándékoznátok e?

nem baj ha rossz állapotban van, vagy hiányos.(gondolok itt régi Favorit, vagy bármi országotú kínézű kerékpár, vagy egy jobb állapotó Túra csepel)

Tószeg, a szállítás megoldható, akár Postai úton is.

Kösz, egy kerékpározni vágyó fiatal.

2010. aug. 30. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sajna nem tudok adni, de már az is jó, ha pár ezer forintot összeszedel. Találtam neked egy bicajt 7000ft-ért, egy óra munka, és van egy frankó keród.

[link]

Sajna ennél többet én nem tudok segíteni, de bízok benne, hogy ha nem is veszel, valaki ajándékba ad neked.

2010. aug. 30. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszöntem, igazából nemis teljesen ingyen gondoltam.

a bikemag aprón néztem de ott elég drágán vannak.

2010. aug. 30. 18:24
 3/4 anonim válasza:
Ha lenne olyan amit már nem használok... sajna nekem is 1 van és az kell :( Viszont... lehet hogy alkatrészenként is össze tudod szedni. Van pl. egy pár használt mountain bike kerekem gumi nélkül kis hibával (de elvileg használható, azért is tartottam meg).
2010. aug. 30. 18:24
 4/4 anonim válasza:
Montikerék tudtommal 559-es,országútik 622essel futnak manapság.Egy triatlonvázba megpróbálhatod belerakni a 2kereked(abba 571es kell asszem,de ebben nem vagyok biztos),de inkább vegyél egyet 5-10 ezer forintért.Amit jól nézz meg:egybe legyen a váz,és ami rajta van,nagyjából működjön.Ha sokat állt(lefújódott kerekekkel),vagy már nagyon öregek a gumik-azaz kilóg a szövet-,külső-belső csere(utóbbi ha lyukas)ez még olyan 4-5eFt olcsó gumikkal.Én nagyjából így nyergeltem át országútira montiról.Azóta eltelt két év, 6800 km(bicajórát még az elején vettem).Nem szeretem a kéket,meg kicsit rozsdás is néhol;érik az átfestés :)De a mostani rozsdafoltjai nagyjából ugyanakkorák,mint mikor vettem,pedig nem vigyázok rá-tekerek esőben is,egyetemi tárolón is kapja a vizet szar időben,és mégis,több mint húsz éve bicikli(a rajta levő alkatrészekből saccolva a korát).
2010. szept. 13. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!