Szerintetek megteszi ez a bicikli, ha csak hétvégente, kisebb túrákra használnám? Gyerekülést vajon erre a típusra is lehet tenni?
Kisvárosban használnám csak kisebb kiruccanásokra, néha terepen. Régen is egy gagyibb bicajom volt, ez szerintem annál jobb lehet. Szerintetek megfelelhet? Gyerekülést erre a váztípusra is lehet vajon szerelni?
Köszi
Semmi esetre sem!!!!! Az első buckánál letörik a pedál..
Egy súlyos acéldarab az egész ami közlekedésre alkalmatlan.
Valamint a gyerekülést felejtsd el..
szerintem sem gyerekülés kompatibilis
ennyi pénzért valami jobb minőségű rugó nélküli bicajt is tudnál venni (mert az a rugó tényleg csak terepre jó, máshol azért kibírhatók a döccenők)
Nekem is hasonló volt az első és szerettem a teleszkópot benne, még ha nem is mentem "vad" terepeken.
De a gyerekülést én is úgy gondolom, h nem lehet rátenni sajnos.
Ha esetleg tud valaki linkelni hasonló árért jobbat, azt megköszönném!
Én a helyedbe ilyen biciklit vennék...
Nekem 2 éve van meg. Ezzel járok dolgozni minden nap. Még eddig nem volt baja csak fújni kellett néha a gumikba. Szerintem olyan 1.7 mázsa körül tehető a teljes terhelhetősége, de még szerintem azt is bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!