A bicikli futárkodás nehéz meló?
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 12:37
1/6 anonim válasza:
Itt egy cikk a futárkodásról:
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem, csak tudnod kell tekerni és persze kiváló fizikum kell hozzá. Én nyáron futárkodtam mikor nem volt suli, és naponta összejött 60-70km. Arról nem is beszélve, hogyha nagy a forgalom akkor 30-40t kell tekerned, ha időre mész.
4/6 anonim válasza:
Én is voltam futár. Napi 100 km is összejöhet. Az hogy nehéz-e az relatív. Attól függ hogy milyen beállítottságú vagy. Ez egy életstílus is már. Mindened a bicajod, bevállalós vagy a forgalomban, persze piros lámpa nem létezik, mert általában sietned kell. De ésszel kell csinálni mert sok baleset lehet. Ha viszont megállsz a lámpáknál meg tökölsz akkor kevés a zsé, 60 körül jön úgy össze amit kézhez kapsz, ha jó vagy akkor 80 - 90 a max, 100 az már ritka. Esőben hóban szélben fagyban ugyanúgy kell menned.
5/6 anonim válasza:
Helyismeret nélkül ne is ábrándozz róla. Ha nekiállsz vakarózni, hogy merre indulj a következő címre, akkor nem nagy jövőd lesz ebben a melóban.
6/6 anonim válasza:
Hegynek fel nehéz, hegyről le egész könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!