Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit kell még tennem?

Mit kell még tennem?

Figyelt kérdés
lovagolok,bicajozok,sétálok mit tegyek még h kicsit fogyhassak? Persze mint hobbyként :)15 perc szobabicaj?????
2011. ápr. 9. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit szólsz egy diétához???
2011. ápr. 9. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:

persze,mindent használj ki + ha van időd azt is:)

Ha van szobabiciklid az szuper:D Bár most jön a jó idő és jobb lesz majd a friss levegőn.Próbálj még otthon tornázni videókról + felülések,guggolások stb..:)Emellett gondolom az étkezésre is figyelsz.

2011. ápr. 9. 17:05
 3/7 A kérdező kommentje:
:) KÖSZI :) de persze az a baj hogy nagyon szeretem a hasam a hasam pedig szeret finomakat enni :)
2011. ápr. 9. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem egyszer belebotlottam már fogyós kérdésekbe, főleg itt. de mostmár csak egyszer mondom el mert nagyon elegem van hogy senki sem érti meg, hogy csak úgy lehet lefogyni:HA NEM ESSZEL!!!!!!!!!!!! mert ugye ha eszel akkor vagy tartod a súlyod vagy hízol. NE EGYÉL MÁRRR!!!! NEM ÉRTED????
2011. ápr. 22. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, te hülye is vagy, meg még fel is vagy háborodva. Nem jó kombináció. Egy rendes diéta nem arról szól, hogy nem eszel.
2011. ápr. 22. 15:14
 6/7 A kérdező kommentje:
utolsó előtti ha nem eszek a szervezetem ezt hiszi hogy nem kap táplálékot és ezért raktároz te nemnormál. És ha idegorvoshoz kell menned akkor menj és ne kommentelj! Érdekes a többiek tudnak normálisan válaszolni.
2011. ápr. 24. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
:D az utolsó elötti vagyok, én is tudnék normálisan válaszolni de idegesít hogy a dagadtak nem hiszik el hogy ugy lehet lefogyni ha nem eszel, csak mert nem halandóak lemondani a kajájukról, nem egy embert ismerek aki így fogyott le, hogy nem evett, ha pedig nem eszel, csak pont annyit h éppen ne legyél olyan rosszul, akkor a szervezeted nem tudja elraktározni, kénytelen elemészteni azt és még pluszban azt ami rajtad van, és azt is mérlegeld hogy én már lefogytam, te még nem, akkor te miért tudnád jobban hogy hogyan kell?
2011. ápr. 25. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!