Minőséges BMX-el mekkorát lehet ugrani?
Figyelt kérdés
Ha rendes bicilivel (esetleg egyszerü olcsó bmx-el kb 20-25 cm-t tudok akkor eredeti BMX-el mekkorát? Mert állítólag nehezebb mint a másik!2011. ápr. 1. 19:27
3/12 A kérdező kommentje:
Eredetileg bekaphatjátok a faxomat! Minőségesen ki is nyalhatjátok a s*ggem!
2011. ápr. 4. 18:47
4/12 anonim válasza:
ajánlok figyelmedbe bmx-es videókat. nem 20-25 centimétert, hanem 20-25 métert ugranak..: D
egyébként szerintem "nem minőségivel" vagyis nem ismert márkájúval is ugyan akkorát lehet ugratni. ez rajtad múlik nem a bringán.
5/12 A kérdező kommentje:
igaz! De azért 20-25 métert gondolom példának mondtad! Mert az már egy kicsit nagyon sok! xD
2011. ápr. 9. 17:13
6/12 anonim válasza:
3dik vagyok
najó egy kicsit túloztam legmagasabb ugrás 5,12 m
7/12 A kérdező kommentje:
Na jó így esetleg! De én úgy akarom és tudom hogy talajtól bármilyen ugrató nélkül csak saját erővel!
2011. ápr. 10. 18:28
8/12 anonim válasza:
nincs rá tudományos válasz
próbálgass és majd eljutsz valameddig
9/12 anonim válasza:
Már nem azért, de szerintem a kérdező bunny hoppra gondolt, mert kedves 3-dik válaszoló! Gondolj bele ha én csinálok egy 6 méteres rámát és azon ugratok akk ennyi erővel mindennap megtudnám dönteni a világrekordot, mert ugye a faszi a videón is rámpáról ugratott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!