Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Min múlik hogy ki mekkorát üt?

Min múlik hogy ki mekkorát üt?

Figyelt kérdés

van sok barátom és van köztük olyan aki egész nap csak punyad a fotelbe semmit nem csinál , van olyan haverom is aki bokszol vagy sportol valamit .de még sem bír akkorát ütni mint aki egész nap punyad ezt nem értem mitől lehet .

és érdekelne hogy hogyan lehet meg növelni az ütés erejét valaki olyan írjon aki már tapasztalta hogy mitől nő meg az ütés ereje ,

2011. nov. 3. 14:05
 1/8 anonim válasza:
Attol hogy részeg vagyok-e vagy nem!
2011. nov. 3. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert aki punnyad a fotelben, az amúgy az utcán verekszik, a selyemfiú meg szexi fejvédőt vesz fel, kicsi kezére boxkesztyűt, meg jóisten tudja hogyan edz. Az utca az utca. Ha pld. Erdei Zsolt kitalálna menni az utcára, minden második hülye gyerek megverné.
2011. nov. 3. 15:03
 3/8 A kérdező kommentje:
hát azért nem hiszem hogy erdeinek rettegni kéne minden második hülye gyerektől sokat bunyózott ringbe tehát tapasztaltabb mint ők és erőn létbe is jóval feletük állna .
2011. nov. 3. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:
aki egész nap punyad nem értem honnan van ekkora erő benne hogy nagyobbat üssön mint a másik aki jó erőben van ezt nem értem és többször volt rá példa
2011. nov. 3. 15:14
 5/8 anonim válasza:
sokat játszik boxos játékokkal
2011. nov. 3. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ha pld. Erdei Zsolt kitalálna menni az utcára, minden második hülye gyerek megverné."

Például te is, igaz?

1. Az ütőerő nagyrészt a helyes technikától függ. Lehet, hogy a haverod, aki boxol, még nem tanult meg rendesen ütni, vagy helytelenül rögzült a technika. És vannak ilyen ösztönös, vagy született bunyósok, akiknek 1-2-szer muatnak vmit és már elég jól csinálja. 2. Testtömeg. Lehet, hogy aki a fotelben punnyad, jóval nehezebb.

3. Gyorsaság. Ez pedig leginkább genetikailag adott. Ezt a képességet a legnehezebb fejleszteni.

2011. nov. 3. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
valszeg a haverjaid között van 10-20 kiló testsúlykülönbség.
2011. nov. 4. 00:27
 8/8 lee12 ***** válasza:

erdeit utcán megvernék XD max külföldön tudná profi harcművész

kishazánkban nem sokan tudnák

2011. nov. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!