Ha veszek 6 kg. volumass35-ött, akkor hogy érhetem el a legnagyobb változást, és körübelül mekkorát fogok nölni?
Ezzel a Volumassal 3,5 centit fog nőni a karod, 6,589 kilót fogsz hízni, és indulhatsz is a MR. Olimpiára.
Kérdező, ez ostoba kérdés.
Ez csak sima tápkieg.Ugyanúgy kaja, csak ezt ihatod mert gyorsabban felszívódik. De úgy hogy csak dobálom befelé a volumass turmixot, sokan azt hiszik hogy hoppálé, ettől izmos leszek. Van normális étrended?? Volumassal csak kiegészítheted a fejlődéshez szükséges kalória mennyiségedet. Amit nem tudsz szilárd kajából megoldani, és még kell, teszem fel 350 kalória a fejlődéshez, akkor veszel Volumasst, amivel KIEGÉSZÍTED az étrendedet.
Ennyi. Önmagában szart sem ér és csak pénzpocsékolás, ha nincs étrended. És amúgy is, szerintem a Scitec cuccok szarok. Amit előttem is írtak, a Biotech jobb. De szerintem a legjobb a Universal, csak árban húzos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!