A kemping bicikli mennyire kompatibilis egy bmx-el? :D igazából a kerekeit cserélném ki bmx kerékre meg egykét apróságot még :D de nincsen kemping biciklim (még) ezért nem tudom, hogy ez lehetséges-e? :D
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 17:41
1/9 anonim válasza:
Sdfj,gkdl kvjaa jbi.Ddfo jvxksoi?Hodfnas fnnv!?Zuisd flkgss....
2/9 A kérdező kommentje:
Értelmes választ kérnék... :)
ha lehet :)
2011. febr. 10. 18:36
3/9 anonim válasza:
A kemping összefosik mindentől, ha ugratni szeretnél.
4/9 A kérdező kommentje:
nem igazán ugratásra használnám max. nagyon lightos kb. padkára fel le :) de inkább valami egyénit szeretnék létrehozni :) és még mindig nem tudom, hogy lehetséges-e :/
2011. febr. 12. 20:03
5/9 anonim válasza:
zsidó vagy??? nem birsz veni 1500kemény forintért venni 1 kereket??hmm?
6/9 A kérdező kommentje:
nein :D pont ez az, hogy olyat szeretnék ami régi de még is jóféle :D de ha veszek 1500Ft-ért egy kereket tojás lesz benne attól is ha ránézek :D bmx kereket is lehet venni pár ezerért ez nem a zsidóságról szól... de köszönöm szépen az újabb haszontalan hozzászólást :)
2011. febr. 19. 18:34
7/9 A kérdező kommentje:
akkor lennék zsidó ha vennék 200 000 Ft-ért chopper biciklit ;)
2011. febr. 19. 18:35
8/9 anonim válasza:
Figyelj, ha jól értem, akkor egy kempinget akarsz optikai tuningolni, nem pedig egy kamu BMX-et akarsz összedobni egy kempingből, mint ahoogy az előttem szólók hiszik...
Nagyjából lehetséges... Szerezd meg a kempinget, és szerezz egy tolómérőt... gondold meg, hogy mit akarsz kicserélni... pl a kerekeket, akkor mérd le, hogy mekkora fér be, átmérő az ugyanaz, a vastagsággal lehetnek gondok, meg az aggyal, de ha tudod a méreteket, akkor biztosan találsz olyat, ami jobban néz ki, mint az eredeti kemping alkatrész, de azért kompatibilis.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen valami olyasmire gondoltam :D
köszönöm szépen az értelmes választ :)
már vártam :):D
2011. febr. 27. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!