Van, aki bringázáshoz viszi a kutyáját magával?
Figyelt kérdés
Mennyit bírt (fajtával)? Nem csináltam tesztet, 10 km-t levágtázik, 50 km-es séta kellemes neki, akkor elül otthon és nem rombol.
Van valakinek kutyás tapasztalata egy nagyobb túráról?
2010. dec. 18. 19:30
1/7 anonim válasza:
Én kutya nélkül el sem indulok:)Erdélyi kopóm van,tele energiával.Szerencsére tanyán lakunk,körben erdő,mező,földutak,minden-nyáron napi húsz kilométert levágunk.Idén nyáron is napi szinten körbebicikliztük uncsimékkal a tanyát,sőt,még a szomszédos településeket is:)Olyankor viszont nem pórázon van a bicikli mellett(azt akkor szoktam,ha betonon megyünk,mert hajlamos elkalandozni és még elüthetik)hanem szabadon vágtázik többnyire mellettünk,de legalább tud a saját tempójában jönni.Néha megáll,szaglászik egy kicsit,aztán úgyis beér minket-így neki is a legjobb,mert ha nagyon fárad,visszább tud venni a tempóból.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi is séta keretén belül annyit szoktunk. De 100-150 km-t vajon bírna egy kutya?
2010. dec. 18. 21:40
3/7 anonim válasza:
(parson) jack russell terrierem van és vittem már bringával, olyan 8-10km-t lekocog simán, sétálni pedig végtelenségig tudna. Általában a szokott lenni a gond bringázásnál, hogy megunja, nem az, hogy elfárad. Habár csak olyan 12-15km/h-s tempóval tud jönni, szegénynek az is vágta.
4/7 anonim válasza:
napi 100-150km? Az szerintem rengeteg. 15-20km-es bontásokban viszont szerintem simán, ha nem palotapincsi.
5/7 anonim válasza:
Egy nap 100-150??A kutya sem gép,autóval elég megtenni akkora távolságot!Becsületedre váljon,ha te tudsz tekerni ennyit-de ez még egy huskytól sem várható el...Még a,,legpörgősebb",leghiperaktívabb kutyának,a border collie-nak is egy nap 80 km a maximuma,de az sem egyszerre,hanem úgy egész napra.Nem tudom,nem ismerem a kutyudat,s Téged,te hogy látod...Ha kisebb-nagyobb pihenőket tartanátok közben,úgy talán.De ha belegondolok,hogy én(Nyíregyről)Debrecenig futtatnám a kutyámat,meg vissza...Elküldene melegebb éghajlatra:)
6/7 anonim válasza:
BIztos viheted, csak ne kösd a bringádhoz, mert tiltja a kresz :DD
7/7 A kérdező kommentje:
Oké :)
2011. jan. 1. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!